Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Drograttfull mc-förarekörde in i civilpolisbil

På Hjälmarrakan fick civilpolispatrullen syn på en motorcykel som man ville stoppa. Mc-föraren körde ifrån polisbilen - och sedan in i den vid Mark.

Annons

Vid 10:45-tiden färdades en civilpolispatrull på länsväg 207. I höjd med Scans slakteri i början av Hjälmarrakan fick poliserna syn på en motorcyklist man ville stoppa och kontrollera. Mc-föraren vägrade dock att stanna utan accelererade i stället.

En kort jakt

Det blev upprinnelsen till en kort jakt. Motorcyklisten svängde in på vägen mot Stortorp förbi Ormesta och vidare till Mark.

- På Lillstugevägen stannade han och vände motorcykeln. När han försökte att komma undan genom att passera det stillastående polisfordonet körde han i stället in i det och föll, säger Per Clavell, vakthavande befäl på Örebropolisen.

Mannen, en 38-åring, kunde gripas och fördes till polisstationen. Han misstänks nämligen för narkotikabrott. Men äventyret resulterade också i ett antal andra brottsrubriceringar - grov olovlig körning, drograttfylleri och ej stannat på polismans tecken.

Mer läsning

Annons