Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Drömmer om kända länsbor

Lotta Engberg, Ernst Kirchsteiger och Martin Stenmarck är alla med bland de fem mest eftertraktade kändisarna i Sverige.

Annons

När svenska singlar fick svara på frågan ”Vilken kändis skulle du helst vilja dejta?” blev resultatet tre namn från länet i toppstriden. Det är en svensk dejtingsajt som tillfrågat 1044 singlar.

Svårtillgängliga

Lotta Engberg hamnar på en tredjeplats på topplistan över mest eftertraktade kvinnor. Hon har sina rötter i Laxå, och kammade hem 25 procent av rösterna.

Inte helt otippat hittar man även Ernst Kirchsteiger från Degerfors, på en andraplats med 22 procent av rösterna, tätt följd av Martin Stenmarck med en bakgrund i Örebro, på en tredjeplats. Han fick 15 procent av rösterna.

Länskändisarna lever dock väl upp till sitt rykte och är mycket svårtillgängliga. Martin Stenmarck avböjer kommentar och Ernst Kirchsteiger är på semester. Vad Lotta Engberg gör är ännu oklart, men med tanke på att hon är gift får svenska singlar på den aktuella dejtingsajten nog fortsätta drömma om den där dejten.

Mer läsning

Annons