Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En död i fyrhjulingsolycka i Värnamo

En person har omkommit och två personer skadades i en olycka med en fyrhjuling i Värnamo, uppger Jönköpingspolisen på sin hemsida. Här är nattens nyheter i korthet.

Annons

LOKALT

Polisen rapporterar om en förhållandevis lugn natt i länet.

SVERIGE

22-åring omkom i bilolycka

En 22-årig man omkom och två jämnåriga skadades när en bil voltade i Tåsjö norr om Strömsund i norra Jämtland. Olyckan inträffade sent på midsommaraftons kväll. - Det var en förbipasserande som larmade. De hade sett en bil i diket, säger August Knutsson, vakthavande befäl vid polisen i Jämtland.(TT)

En död i fyrhjulingsolycka i Värnamo

En person har omkommit och två personer skadades i en olycka med en fyrhjuling i Värnamo, uppger Jönköpingspolisen på sin hemsida. För en av de skadade är tillståndet allvarligt. Olyckan inträffade när fyrhjulingen av okänd anledning kom av vägen.(TT)

VÄRLDEN

Obama vill skärpa vapenkontrollen

USA:s president Barack Obama säger att det är osäkert ifall de regler om skärpt vapenkontroll han tidigare föreslagit skulle kunna ha stoppat massakern på kyrkobesökare i Charleston.(TT)

Putin: Vi godtar inte Haag-domstolen

President Vladimir Putin säger att Ryssland inte erkänner Internationella skiljedomstolen i Haag. Den har beordrat landet att betala ut ett rekordbelopp på motsvarande 400 miljarder kronor till tidigare aktieägare i oljejätten Yukos.(TT)

Mer läsning

Annons