Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En smygpremiär som lockar till läsning

En av Sveriges mest vällästa kataloger dyker upp i brevlådan nästa vecka. Med redan under torsdagsförmiddagen samlades 200 klubbmedlemmar på Ikea i Marieberg på en förhandstitt.

Annons

Birgitta Edberg är en av de som var på plats. Hon tycker att det är intressant att höra om designen bakom de olika nyheterna.

-Jag älskar Ikea och samlar på katalogerna. De är inspirerande, mycket bra småsaker och detaljer till humana priser.

Birgitta Edberg vill inte inreda sitt hem med saker enbart från Ikea.

-Jag vill inte bara ha möbler från ett varuhus utan gillar att blanda med möbler från andra möbelvaruhus och går gärna på auktioner. Det är mixen mellan gammalt och nytt. Man märker tydligt inredningstrenden när man går runt i kvarteret, det är mycket ljust och fräscht som gäller.

Våga inreda personligt

Det fortsätter att droppa in människor under förhandstitten. I restaurangen som för en stund sedan var halvtom har nu klubbmedlemmarna strömmat till. Johan Nestor, varuhuschef på Ikea Örebro pratade bland annat om att våga inreda personligt och hur färgen lila blivit mer synlig i årets katalog.

Christer Björk, som har boende i både Örebro och utanför Sköllersta, gillar att bli inspirerad.

-Jag kommer nog att byta köket i sommarstugan framöver. Jag gillar att bli inspirerad och hitta nya idéer. Själv så prenumererar jag på flera tidningar som fokuserar på heminredning och renovering.

Mer läsning

Annons