Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ernst spelar skruvad Ernst

Ernst Kirchsteiger blir skådespelare. Han ska spela en skruvad roll av sig själv i Robert Gustafssons komediserie ”Gustafsson 3 tr”.

Annons
Ernst Kirschsteiger.

I komediserien ”Gustafsson 3 tr” spelar Robert Gustafsson tre olika komiska karaktärer. Nu ska en andra säsong spelas in för TV 4, och till den har örebroaren Ernst Kirchsteiger blivit anlitad skriver Aftonbladet.

– Det är kul, man får gå in i en roll och lära sig lite ny regi. Det är sånt jag tackar ja till för att jag lär mig något nytt av det, säger Kirchsteiger till tidningen.

I första säsongen av ”Gustavsson 3 tr” medverkade Lasse Berghagen som sig själv. Och det är meningen att även Kirchsteiger ska spela sig själv, om än i en lite mer skruvad roll.

– Vi hade en del av manuset som var inredningsrelaterat och då ville vi ha in en auktoritet i den världen och vem är det om inte Ernst, säger Crille Andersson, exekutiv producent, till Aftonbladet.

Och kanske dyker Örebros inredningsguru upp som vi är vana att se honom – barfota. När Kirchsteigers skådisdebut visas i TV 4 är ännu inte klart.

Mer läsning

Annons