Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fansen invaderar krogarna i kväll

Borden är slutbokade sedan länge på Örebros populäraste krogar inför kvällens Sverigematch.
Men det finns fortfarande chans att skaffa sig sittplats inför matchen. NA berättar hur.

Annons
Från O'learys i Örebro.

NA ringde runt till några av stans populäraste krogar för att kolla läget inför Sverige-England. Går det att boka bord? Och hur slutar matchen?

Så här svarar de:

Jacob Strömberg, ägare av O’Learys Örebro:– Det är fullbokat sedan flera månader tillbaka. Även vår läktare, som man nu kan boka plats till, är fullbokad. Så det blir verkligen en folkfest i kväll!

– Men det finns alltid ståbord och övriga platser. Men vill man vara säker på att komma in så får man vara här i god tid skulle jag tippa på!

Hur ser det ut till Frankrikematchen på tisdag? – Det ser bättre ut. Det går fortfarande att boka platser till den matchen.

Ditt tips?– Jag tror faktiskt att det blir 2-1 till Sverige, säger Jacob Strömberg

Patrik Hartin, bartender på Pitchers:– Vi tar inga bokningar. Så det är först till kvarn som gäller!

När bör man dyka upp för att få en plats? – Jag skulle tippa på mellan klockan 17 och 18.

Daniel Welin, ägare av Strömpis:– Alla sittplatser är bokade. De tog slut direkt. Men man kan komma in från 19 och stå runt om och titta på matchen.

Ditt tips?– 2-1 till Sverige. Zlatan nickar in ett, Elmander skarvar in ett.

Fredrik ”Mudda” Johansson, nöjesansvarig Conventum: – Biljetterna är tvärslut i kväll. Och det sedan ganska länge. Vi möter England och det är dessutom fredagsmatch.

– Men vi kunde ha sålt många fler. Den stora kongresshallen är upptagen, så i kväll tar vi in 400 annars hade lätt sålt ut de 1 400 platserna i kongresshallen. Troligtvis ännu fler om det hade gått. Så stort är intresset.

Hur ser det ut till Frankrikematchen? - Det finns fortfarande platser kvar. Men det är kanske inte så konstigt med tanke på att det beror på hur det går i kväll. Men självklart håller vi tummarna att det går vägen.

Ditt tips?– 1-1, säger Fredrik ”Mudda” Johansson

Mer läsning

Annons