Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Färgfesten kommer till Örebro

Artikel 5 av 107
Örebro 750 år
Visa alla artiklar

När Örebro firar 750 år kan du delta i ett lite annat löplopp - Color me rad väntas bli "en enda lång färgfest runt slottet".

Annons

- Att ”Color Me Rad” kommer till Örebro under Jubileumsveckan blir magiskt! Att loppet endast är fem kilometer långt gör att det passar alla och man bestämmer själv om man vill springa eller gå runt. Det kommer bli en enda stor färgfest runt slottet säger Örebro 750-års projektledare Sandra Almqvist, i ett pressmeddelande.

Konceptet, som uppges vara världens största färglopp, går ut på att deltagarna "bombas" med en färg för varje kilometer de passerat. Efter målgång övergår loppet till ett färgkrig med DJ och dans. 

- Vi på ”Color Me Rad” är oerhört glada att få vara med och fira att Örebro fyller 750 år! Tillsammans med alla Örebroare kommer vi göra denna färgfestival till den största och bästa någonsin! säger Johan Berglund arrangör ”Color Me Rad", i ett pressmeddelande.

För att så många som möjligt ska kunna vara med går Örebro 750 in och bjuder på en del av anmälningsavgiften. Loppet går av stapeln den 11 augusti och i anmälningsavgiften ingår en t-shirt, nummerlapp, färgglada solglasögon och en egen färgbomb (som enligt uppgift består av majsmjöl och karamellfärg). 

Alla artiklar i
Örebro 750 år

Bildspel: Vattenbanan invigs i Örebro

...

Annons