Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Flera kvinnor uppringda av viskande mansröst

Flera kvinnor uppger att de blivit uppringda på kvällar och sena nätter av en man - som viskat att han ska komma in till dem.
– Jag blev livrädd och kunde inte somna om, säger en tjej i 20-årsåldern till NA.
Flera hotell i Örebro har nyligen utsatts för liknande obehagliga samtal.

Annons

En mansröst har viskat och sagt obehagliga saker i luren till kvinnorna. De har blivit uppringda sent på kvällarna och på nätterna.

- Jag blev livrädd och kunde inte somna om. När jag ringde polisen sa de att man alltid kan polisanmäla men att det ska till otroligt mycket att få tag i personen. Det känns inte tryggt, säger en tjej i 20-årsåldern som NA varit i kontakt med.

– Efter det som hände har jag en olustig känsla i kroppen och funderar på att byta nummer.

Även flera hotell i Örebro har under den senaste tiden tagit emot obehagliga samtal från en man. Ett av hotellen som drabbats är First Hotel i centrala Örebro. Hotellchefen Malin Engström bekräftar att en av hennes anställda pratade med mannen i går kväll.

– Han viskade i luren och sa att han skulle vänta på henne efter jobbet. Hon tyckte självklart att det var läskigt, och så klart att det är obehagligt när sådant händer, säger hon.

– Men min anställd ringde runt till några andra hotell som också sade att de drabbats av den här mannen.

Ett av de hotellen är Quality Hotell vid Eurostop. Hotellchefen Inger Salmonsson berättar att en man ringde i mitten av förra veckan.

– Jag har varit i den branschen i många år och det har hänt förut. Men vi valde att polisanmäla, vilket vi sa till honom i telefonen och då la han på direkt.

Mer läsning

Annons