Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Flera Örebroare tveksamma till att rösta om

NA.se gav sig av till norra Örebro för att höra vad några som bor i det nordöstra disktriktet tycker om att det blir omval.

Annons
Namn: Kristina Porsnemo, norra Örebro– Jag bryr mig inte om att de blir omval. Det är lika illa vem som än sitter där. – Jag tycker att det är fel regering som sitter men vet inte i kommunvalet.Kommer du att gå och rösta i omvalet?– Jag är inte säker, men det gör jag nog.

Flera av de Nerikes Allehanda talade med sa att de inte är så insatta i kommunalvalet och därför inte bryr sig om att det blir omval.

- Jag är inte så intresserad av att rösta igen, det är ändå svårt att påverka, säger Anneli Sjöö.

- Klantarslen att de gjorde fel från början. Men nu när de har gjort fel är det bra att de gör om det så att det blir rätt. Jag är dåligt insatt i kommunalpolitik och röstar aldrig i kommunvalet, säger Tommy Larsson.

För fler kommentarer, se enkät intill.

Namn: Madjid Ghasemi, norra Örebro- Det blir bra med omval. Jag tycker de som styr nu gör det bra, det har fungerat bra för mig. - Jag har inte funderat över omvalet, så jag tar beskedet lugnt. Kommer du att gå och rösta i omvalet?Det tror jag inte. Jag har inte tid med det.
Namn: Benny Lagermyr, Hovsta- Det blir bra med omval. Skönt att de gått igenom och utrett det hela ordentligt. - Jag har faktiskt funderat på hur det ska bli och vilka som ska sitta på mandaten.Men hela valprocessen har gjort mig tveksam om vad som är okej.- Jag hoppas de skärper till sig nu i omvalet så att det blir rätt. - Det går väl an att rösta igen.
Namn: Lise-Beth Jörgensen Jensen, Hovsta- Det är bra med omval om det blev fel räknat förra gången.- Jag har inte funderat så mycket på det. Men jag tycker att det ska bli rätt, så att det blir som folk tycker. - Jag är inte säker på om jag ska gå och rösta.
Namn: Annamaria Ericsson, Lindesberg.- Jag tycker att alla i hela Örebrokommun skulle ha fått rösta om. Det finns många som ändrat åsikt efter valet i höstas tror jag. De ska sitta och rösta om samma kommunpolitik och då borde det vara omval i alla distrikt. Så att man får helheten.- Jag hoppas det blir bättre ordning denna gång.

Mer läsning

Annons