Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Flicka jagas efter juvelkupp

Åtta personer på Telia i Luleå sägs upp efter att de tagit otillåtna pauser. En flicka i 12-14-årsåldern jagas av polisen i Hongkong efter en diamantstöld i mångmiljonklassen.Här är nattens nyhetssammanfattning.

Annons

Sverige

Lokalt Man anhållen för slag och hotEn 22-årig man misstänks för att ha slagit och hotat en bekant i Hallsberg. Mannen greps av polisen under natten mo lördagen.Skattetvist om kaffevikt

Hur mycket kaffe går det åt för att göra en espresso? Det har Skatteverket utrett och kom fram till att en kaféägare undanhållit intäkter. Med tanke på den mängd kaffe som köpts in borde fler koppar synas i försäljningssiffrorna.

Nu krävs kaféägaren på 2,5 miljoner kronor i uteblivna skatter och avgifter, skriver Dagens Nyheter.

Sparkas för otillåtna pauserÅtta personer på Telias kundtjänst i Luleå har fått lämna sina jobb för att ha tagit otillåtna pauser. De fick antingen säga upp sig eller bli återbetalningsskyldiga, skriver Norrbottens-Kuriren..

Åtal för postsmugglade steroider

Med stor hjälp av postens rekommenderade brev och paket misstänks en 36-årig man i Växjö ha köpt och sålt dopningspreparat för över en miljon kronor. Nu åtalas han misstänkt för grov smuggling och grovt dopningsbrott, skriver Smålandsposten.

Världen

Polisen glömde vapen efter övning

Det bar sig inte bättre för polisen i Oslo efter en övning i Posthuset förra tisdagen än att en MP5-maskinpistol blev kvar. Vapnet blev stående kvar intill en vägg i källaren, skriver VG.

Flicka jagas efter juvelkupp

Polisen i Hongkong jagar en flicka i 12-14-årsåldern, misstänkt för stölden av ett diamanthalsband, värt motsvarande 38 miljoner kronor.

Den fräcka kuppen utfördes i en exklusiv juvelerarbutik. Flickan genomförde stölden tillsammans med två kvinnor och en man, som låtsades vara kunder, enligt polisen.

Mer läsning

Annons