Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Här bygger FahlanderÖrebros nya sportbar

Det planeras för en sportbar i anslutning till den renoverade Behrn arenas ishall. Det är Mikael Fahlander som bygger, men vem som ska driva restaurangen är inte klart.

Annons

Det ska byggas en tvåvåningsbyggnad, där det ska vara en sportbar och restaurang i bottenvåningen och i en del av andra våningen, och resten av våningen sedan ska bli kontor.

– Det är en kåk som Mikael Fahlander kommer att äga och vi ska ta fram koncept och inredning för hur det ska kunna fungera, säger Håkan Borg, som har fått det uppdraget.

Sportbaren är tänkt att ha ingång från såväl arenan som utifrån, och man vill även kunna servera mat och alkohol i de nya loger som ska byggas. Det ska dock inte serveras något på läktaren.

– Ingenting är klart. Vi ska föra en diskussion med politiker och tillståndsenheten så att vi når fram till ett sätt som fungerar för alla parter, säger Håkan Borg.

HistorieprägladRestaurangen ska präglas av Örebrohistoria, och vara öppen dag- och kvällstid året runt. Allt beräknas vara färdigt till hösten 2011.

– Vi tittar på lite olika externa ”driftare”. Det pågår förhandlingar vem som ska driva den. Det är investerat rätt mycket pengar, så det gäller att hitta helt rätt, säger Håkan Borg.

Mer läsning

Annons