Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Här har ni Per JohanBehrns senaste köp

Per Johan Behrn har köpt hörnfastigheten på Kungsgatan/Nygatan i centrala Örebro, där bland andra Clarion Hotell är hyresgäst. Säljare var Aspholmens Fastigheter och på prislappen stod det 102 miljoner kronor.

Annons

– Aspholmen köpte fastigheten av Asplunds för ett par år sedan. Men en hotellfastighet var en främmande fågel i deras fastighetsbestånd som mest består av kontorsbyggnader, säger Per Johan Behrn.

Varför var du intresserad?– Vi letar hela tiden efter objekt i den här storleken och det här läget. Bra centrala hörnfastigheter med bra hyresgäster, svarar Per Johan Behrn som äger och driver Behrn Fastigheter.

– Nu har vi två bra cityhotell som hyresgäster i vårt fastighetsbolag, fortsätter han.

Det kan bli tre om du får bygga det spektakulära hotellet ovanpå Rudbeckstunneln?– Ja, från min sida finns intresset kvar, men kvarnarna mal sakta. Det går med knapp styrfart. Därför går vi mellan och köper den här hotellfastigheten under tiden.

Totalt handlar det om drygt sjutusen kvadratmeter som hyrs av Clarion hotell och ett par butiker på Kungsgatan som spås bli Örebros nya affärsgata.

Mer läsning

Annons