Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hon blev Örebro lucia

Rebecca Lifvergren heter Örebros lucia 2010.

Annons
Här är årets luciatåg i Örebro. Från väster Emma Ericson, Amanda Öhlander, My Arvidsson, Rebecca Lifvergren (lucia), Ella Johansson, Anna Sjösvärd och Matilda Wahl.

Årets luciatåg i Örebro består av Amanda Öhlander, My Arvidsson, Rebecca Lifvergren, Emma Ercson, Ella Johansson, Anna Sjösvärd och Matilda Wahl.

30-40 uppträdanden kommer luciatåget att göra under 11-13 december. Som avslutning på luciakvällen blir det två konserter i Nikolaikyrkan.

Örebro lucia arrangeras av Lions club Örebro.

Hur känns det inför uppdraget?- Det känns jätteroligt eftersom jag verkligen älskar att sjunga. Men det är pirrigt också eftersom jag inte är så van vid att stå i centrum och uppträda. Det ska bli jättespännande! Sen är det ju häftigt att ha levande ljus i håret. Men kronan var för stor, så de har beställt en ny.

Är du säker på att den kommer i tid?

- Haha, ja det ska den göra, lagom till uppträdandet i Nikolaikyrkan. Men vi har ett mindre uppträdande för Lions Club innan dess. Då kanske det måste bli plastkrona.

Har du varit lucia förr?

- Kanske någon gång på dagis när alla var lucia. Men jag gillar luciatråg, det är så mysigt. Alla bli glada av att lyssna.

Har du sjunit mycket innan?

- Ja, jag har alltid gillat att sjunga. Jag är med i Olai Petri kyrkan ungdomskör och har tagit privatlektioner i sång.

Har du någon favorit julsång?

- Jag tycker om Gläns över sjö och strand och så är Luciasången väldigt vacker.

Mer läsning

Annons