Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hon vann ny bil ochresor - på en nitlott

Inga-Maj Jansson från Örebro hade turen med sig i går. Hon vann en sprillans ny bil och resor - på en nitlott. 

Annons

Inga-Maj hade bänkat sig framför Bingolotto på söndagskvällen. På bordet hade hon en lott som inte gav några vinster - förrän vid programmets slut. Då uppmanades nämligen spelare med nitlotter att ringa in direkt till programledaren Lotta Engberg i studion för att ha chans till ett så kallat frispel. Inga-Maj tog chansen, lyfte luren och ringde.

- Jag kom fram nästan direkt, men sedan fick jag vänta nästan tio minuter innan samtalet kopplades in till Lotta, berättar Inga-Maj.

Tur på nitlott

Hon fick spela på "Färgfemman". 

Nitlotten visade sig medföra tur. Inga-Maj Jansson kammade nämligen hem en lång rad med vinster - en Volvo V50 värd 261 000 kronor, resor för 50 000, hemprylar till ett värde av 5 000 och slutligen mat värd 5 000 kronor.

Tidigare har Inga-Maj bara vunnit småvinster - någon hundralapp här och där. Den sprillans nya bilen kommer hon och maken att behålla. Deras nuvarande bil, också en Volvo, är tre år gammal och ska nu säljas. På resfronten kan det bli en Italientripp.

- Vi har sparat undan pengar till en bussresa i Italien, men nu kan vi ju använda de vunna pengarna. Annars kanske det blir en kryssning. Hurtigrutten verkar ju trevligt, eller kanske Karibien, funderar Inga-Maj.  

Mer läsning

Annons