Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jaktsäsong för Ernst

Nu startar jaktsäsongen för Ernst Kirchsteiger som åter ger sig ut för att finna sommarens perfekta renoveringsobjekt till programmet ”Sommar med Ernst”.

Annons

Förra omgången fick han med sig tv-teamet in i den djupa bergslagsskogen till en nytta i Järnboås, en plats han även återvände till när det blev dags för ”Jul med Ernst”.

Men den här gången kan det bli var som helst.

- Jag är helt säker på var mitt hjärta finns och det vore väldigt kul att få vara på hemmaplan en omgång till, men vi kommer att söka brett efter objekt.

Hur tänker du i letandet?- Utanför ramarna. Det finns många hus som står på vänt, som jag brukar säga. Det kan vara någon industribyggnad, ett mejeri, arbetarbostäder, en ladgård eller loge. Går man in i de här husen, som inte är tänkta att bo i, så ger det frihet. Att få börja om. Det blir lite som att bygga ett nytt hus, inuti ett gammalt skal.

Vad är viktigast när det gäller det nya huset?- En viktigt del är att familjen som äger huset förstår att vi kommer att vara där ett bra tag och att de blir en del av programmet. Det ska gärna finnas spännande och roliga saker i trakterna, som närproducerad mat, hantverkare och platser som m an kan besöka i programmet. Jag tycker att det är kil med entusiastiska människor som brinner, vi har gott om såna i Sverige.

Hur söker man till programmet?- Om det är någon som har ett sånt ställe får man gärna kontakta hemmakanalen.se och berätta om sig själv och huset. Bilder är jättebra för att få en uppfattning om objektet. Men viktigast är kanske att dela med sig av sina drömmar och behov i huset. Det inspirerar mig.

Mer läsning

Annons