Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kallur firade jubileum i Örebro

Kända häcklöperskan var på plats i Örebro när ÅF invigde sina nya lokaler med pompa och ståt.

Annons
Häcklöperskan Susanna Kallur (till höger) var på plats när teknikkonsultföretaget ÅF invigde sina nya lokaler i Örebro.

I år firar teknikkonsultföretaget ÅF 120 år och i Örebro passade man på att fira dubbelt upp och ta invigningen av det nya kontoret bakom Nikolaikyrkan på samma gång. Bland gästerna fanns idrottaren Susanna Kallur som jobbat på ÅF:s informationsavdelning sedan 2007.

- Det hela började som ett gediget sponsringssamarbete, säger Kallur som under aftonen minglat i de nya kontorslokalerna på Nikolaigatan 3. Ett samarbete som resulterade i anställning vid sidan idrottskarriären. En karriär som har varit pausad efter en lårskada hon dragits med i många år.

- Jag var ju rätt ung 2007 men jag trivs jättebra på det här företaget. Jag har inte så många aktiva år kvar inom sporten, konstaterar hon.

Ännu yngre var hon senast hon besökte Örebro.

- Jag är extremt dåligt bevandrad i Örebro, jag har sett insidan av ÅF:s kontor och insidan av en friidrottshall för kanske 18 år sedan, säger hon men tillägger att hon får ta en närmare titt på staden i framtiden.

Efter att Örebrokontorets kontorschef Lars Norlander välkomnat de 150 gästerna höll landshövding Maria Larsson ett tal innan hon klippte bandet och förklarade kontoret invigt. 

Mer läsning

Annons