Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Körde av ett träd - kvinna dog

En kvinna i 50-årsåldern omkom i samband med att en bil åkte av vägen, körde av ett träd och vidare in i en stolpe söder om Kramfors.Här är nattens nyheter i korthet.

Annons

LOKALT

Fler illegala vapen beslagtas av polisen

2014 beslagtog Polisen 1300 illegala vapen i Sverige. En ökning med omkring hundra vapen jämfört med tidigare år. Samtidigt blir gängskjutningarna allt mer hänsynslösa.

I polisens vapenbeslag hittar man vapen i alla former och storlekar. Pistoler, revolvrar, kulgevär, automatkarbiner och kulsprutor.

Berusad man kraschade med bil

En man i 30-årsåldern fördes i ambulans till sjukhus med skallskador efter en singelolycka i Laxå under natten.

Mannen misstänks för rattfylleri. 

SVERIGE

Körde av ett träd - kvinna dog

En kvinna i 50-årsåldern omkom i samband med att en bil åkte av vägen, körde av ett träd och vidare in i en stolpe söder om Kramfors.  (TT)

Mer digital teknik i undervisningen

Regeringen vill att lärare i grund- och gymnasieskolan ska bli bättre på att använda digital teknik i undervisningen. Därför får Skolverket i uppdrag att föreslå hur det ska gå till. (TT)

VÄRLDEN

IMF: Skuldrekonstruktion nödvändig

Chefen för Internationella valutafonden (IMF), Christine Lagarde försäkrar att organisationen, trots att Grekland underlät att betala sin IMF-skuld den 30 juni fortfarande är "fast besluten att hjälpa till att finna en lösning" på krisen i landet.  (TT)

Tokyobörsen dök vid öppningen

Tokyobörsen dök mer än 3 procent i den tidiga handeln på torsdagen. Nikkei 225-indexet, som i onsdagens handel tappade 3,14 procent, förlorade ytterligare 3,15 procent under den första halvtimmens handel på torsdagen.  (TT)

Mer läsning

Annons