Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Krogbro rasade - en klämdes fast

En man fick klämskador när en träbro till en krogentré i Sundsvall rasade strax före midnatt.I Nora körde en man en bil rattfull två gånger inom loppet av en och en halv timme.Här är nattens nyheter i korthet.

Annons

Lokalt

Misstänkt rattfyllerist stoppad igen

En 54-årig man är misstänkt för två rattfylleribrott som inträffade inom loppet av en och en halv timme i Nora.

Mannen stoppades första gången sent på lördagskvällen och fick då sina bilnycklar beslagtagna.

Sverige

Läkare kritiserar svensk ebolainsats

Flera läkare som var med riktar kritik mot den svenska insatsen under ebolaepidemin i Liberia och Sierra Leone - att den var onödigt riskfylld.Nu ska den utvärderas av Totalförsvarets forskningsinstitut, rapporterar Ekot.

En del läkare är kritiska till att det saknades flygevakuering för den svenska vårdpersonalen i östra Liberia. Andra till att svenskarna inte fick vårda patienter som var bekräftat ebolasmittade just på grund av bristande evakuering. (TT)

Krogbro rasade - en klämdes fast

En man fick klämskador när en träbro till en krogentré i Sundsvall rasade strax före midnatt.

- Han är förd till akuten på Sundsvalls sjukhus. Det jag har fått därifrån är att han hade ådragit sig klämskador på benen men att läget bedöms som stabilt, säger Marcus Grahn, vakthavande vid polisen i Västernorrland.(TT)

Världen

Nytt test för Nationella fronten

I dag går franska väljare åter till valurnorna. Andra omgången i departementsvalen blir ett nytt test för högerextrema Nationella fronten.

I första omgången blev partiet näst störst med cirka 25 procent av rösterna, vilket säkrade åtta av totalt över 4 100 mandat som står på spel. (TT)

Mer läsning

Annons