Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kvinna brutalt rånad av beväpnade män

Beväpnade med vapenliknande föremål trängde två maskerade män på torsdagsförmiddagen in i en 46-årig kvinnas lägenhet. De tvingade till sig smycken och kontanter. En stor polisinsats sattes in i jakten på männen.

Annons

Det var vid 09.45-tiden som kvinnan, bosatt på centrala väster i Örebro, larmade polisen. Då hade rånarna lämnat platsen.

- Tyvärr gick det en liten stund mellan att de lämnade bostaden och att kvinnan larmade oss, så vi förlorade lite tid. Vårt sökande har hittills varit resultatlöst, säger Jens Heide, vakthavande befäl på Örebropolisen.

På vilket sätt rånarna avvek från platsen eller i vilken riktning är fortfarande oklart.

Den 46-åriga kvinnan ska inte ha skadats fysiskt i samband med rånet, men hon är mycket chockad. Hon fördes till USÖ.

- Vi har pratat med henne, men hon mår mycket dåligt efter rånet. Hon har kunnat berätta en del i alla fall.

Strax efter klockan 12 hade polisen fortfarande tekniker på plats, samtidigt som man knackar dörr hos grannar till kvinnan.

Polisen är mycket angelägen om att komma i kontakt med personer som kan ha gjort iakttagelser på centrala väster på torsdagsförmiddagen. Har du uppgifter - kontakta polisen på det nationella numret 114 14.

För att inte eventuella vittnen ska påverkas i sin bild går polisen ännu inte ut med något signalement på de misstänkta gärningsmännen. 

Vet du mer? Har du bilder? Kontakta NA! Mejla till [email protected] eller mms:a till 72019.

Mer läsning

Annons