Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lucka 15: Magnus Wikström

Nu öppnar vi lucka femton i vår musikjulkalender. I dag är det dags för ÖSK:s lagkapten Magnus Wikström att leverera sin lista!

Annons

Varje dag fram till den 24:e december kommer en Örebroprofil att leverera en lista med låtar till er NA-läsare. Så kika in på na.se varje dag för att se vem som delar en låtlista till er!

I dag, den 15 december, har turen kommit till fotbollsspelaren Magnus Wikström som i år var med och tog Örebro SK tillbaka till fotbollsallsvenskan.

Här berättar han om sin lista:

Jag vill inte ge er några direktiv om hur ni ska tolka min lista utan lyssna gärna och skapa er egen lilla relation till mina utvalda låtar, men jag kan berätta när jag har nytta av denna lista såhär i jultider...

Jag börjar med att sätta musiken på hög volym inne i köket, rullar upp skjortärmarna och letar upp något användbart recept där skafferiet ger OK till innehållsförteckningen... sen är det bara att välkomna dofterna av exempelvis köttbullar, tomtegröt (träsleven är fantastisk som luftgitarr eller 'mick'), julskinkan eller glöggen!

Det bästa av allt är att jag kan lova ett mycket bättre resultat än ett tyst kök...

GOD JUL på er alla,

önskar Magnus Wikström."

"Musik är en fantastisk krydda i livet... den hjälper en i alla möjliga och omöjliga lägen i livet och runt jul är musiken lika självklar som alla juldofter som fyller vårt hem!

LYSSNA PÅ MAGNUS WIKSTRÖMS LISTA HÄR

Mer läsning

Annons