Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Manifestation för Pelle -  som tackar för stödet

I morgon, lördag, hålls en manifestation i stöd för örebroaren Pelle Helgesson som sitter i tunisisk fängelse. I ett brev vill han nu tacka för stödet.

Annons
Pelle Helgesson (till höger) sitter i tunisiskt fängelse efter att ha försökt att återföra en fyraårig flicka från Tunisien till Norge, tillsammans med sin kollega Daniel Bakke.

Örebroaren Pelle Helgesson, är tillsammans med sin kollega Daniel Bakke dömd till flerårigt fängelsestraff för förberedelse till kidnappning.

Från fängelset har han skickat ett brev där han ber att få vidarebefordra en hälsning till alla som ställt upp och framför allt för de manifestationer som hållits.

”Jag vill verkligen att folk ska ha en eloge för allt jobb och dyrbar tid de har lagt ner på det här.”, skriver Pelle i brevet.

I morgon, lördag, ska ytterligare en manifestation hållas på Stortorget från 10 till 17.

– Vi ska visa upp en del nya grejer. Pelle gillar att teckna och han tecknar en del för sina barn. Nu har vi tryckt upp några teckningar på lite finare papper. Även Daniel har börjat teckna. så vi har gjort en t-shirt med hans motiv på. Sedan kommer vi ha armband med skyddsängelsbudskap på. Skänker man 100 kronor får man en gåva. Det är alltså inte att man köper något, utan det handlar om en gåva, säger Tomas Norström, som är en god vän till Pelle.

– Sedan kommer vi prata en del om hur killarna mår och pratar om senaste nytt. Det finns lite material, och sedan ska vi ha en stor banderoll också, fortsätter Tomas.

Mer läsning

Annons