Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ny app-restaurang öppnar i Örebro

Harrys vd Rosi Tillman slutar vid årsskiftet - och öppnar en ny app-restaurang i Örebro. – Allt beställs via telefonen, berättar hon. 

Annons
- Allt beställs via telefonen. Man laddar ned appen och beställer bord, hittar menyn och bokar mat och dryck. Man får tillbaka en pushnotis när allt är klart, berättar Rosi Tillman.

– Jag fick ett erbjudande om ett annat jobb. Jag kommer att vara med och öppna en ny restaurang i Örebro, förhoppningsvis i mitten av februari, berättar Rosi Tillman.

– Restaurangen heter Pinchos och i dag finns det tre sådana i Göteborg och en i Skövde.

Den kommer att servera tapas, alltså smårätter. Jag kommer att driva restaurangen tillsammans med de som äger Pinchos i Skövde, fortsätter hon. Pinchos är en så kallad ”app-restaurang”. Den första i Sverige, enligt Tillman.

– Allt beställs via telefonen. Man laddar ned appen och beställer bord, hittar menyn och bokar mat och dryck. Man får tillbaka en pushnotis när allt är klart. Men det kommer att finnas personal i restaurangen. Det här ligger verkligen i tiden.

Det finns många resturanger i Örebro. Är du rädd för konkurrensen?

– Det är enorm konkurrens i Örebro. Men den här restaurangen blir lite annorlunda och kommer att ha en annorlunda prisbild. Jag tycker att det känns enormt spännande.

Enligt Tillman har man gjort klart med en lokal i centrala Örebro. I och med att Rosi Tillman nu kommer att lämna Harrys söker den klassiska Örebrokrogen en ny vd. Platsannons finns ute. 

Rosi Tillman.

Mer läsning

Annons