Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nya band klara för Metallsvenskan

Metallsvenskan fortsätter expandera. Nu är tre nya band klara för 2012 års upplaga. Dessutom utökas festivalen till tre scener.

Annons

Det handlar om banden The Resistance, Skitarg och Gormathon, meddelar Kimmo Kirvesmäki i ett pressmeddelande, som beskriver banden enligt följande:

Därutöver är det alltså klart att Metallsvenskan 2012 arrangerar en tredje scen på festivalen. Detta i samarbete med Rockgymnasiet. Såväl lokala förmågor som mer etablerade artister utifrån kommer att uppträda där.

Och Mikael Pettersson, rektor vid Rockgymnasiet, är nöjd: ”Vi har varit med och gjort en hel del liknande evenemang genom åren och det är en viktig del av vår utbildning inom scenteknik och live performance. Det här är klart en av de större grejerna hittills, och våra elever är taggade till max. Det ska bli fantastiskt kul att göra det här och vi är glada för att vi fått förtroendet.” säger han enligt pressmeddelandet.

Sedan tidigare är bland andra The Haunted, Europe och Paul Di'Anno klara för Metallsvenskan 2012, fotbolls- och hårdrockfestivalen den 25 och 26 maj.

Mer läsning

Annons