Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

O´Learys årets företagare

Tommy Svensson och Jacob Strömberg som driver O´Learys fick på måndagen ta emot utmärkelsen Årets företagare i Örebro.

Annons

Det var på en företagarfrukost som Tommy Svensson fick ta emot priset som Årets Företagare i Örebro. Jacob Strömberg kunde inte vara med vid utdelningen.

– När vi fick reda på det blev vi väldigt stolta. Man lägger ned så mycket kraft och tid på sitt företag och har visioner, och att då få en utmärkelse betyder otroligt mycket för den framtida satsningen och för att våga fortsätta utveckla det koncept vi har, sade Tommy Svensson.

Det är organisationen Företagarna som delar ut utmärkelsen. Det kommer senare att bli en regionfinal och i november blir det en riksfinal i Stockholm för alla regionvinnare. I motiveringen för O´Learys stod det bland annat ”Dessa entreprenörer är en förebild för kommunens företagare. De har i lågkonjunktur visat att en sund affärsidé, långsiktighet och risktagande kan får företaget att långsiktigt bli ledande i sin branschnisch”.

Mötesplats

– Vi vill utveckla sporttänket och göra restaurangen till en mötesplats, där inte bara sporten är viktig utan även det runt omkring. Det tycker jag att vi har lyckats med, säger Tommy Svensson.

Han beskriver deras företag som en slags liten O´Learys-kedjan i den stora i O´Learys-kedjan. De har redan två enheter, en i Örebro och en i Gävle. Det är dessutom på gång en i Karlstad och man har även planer för Västerås och Sälen.

– Inom fem år kommer vi att ha fem enheter i Sverige. Det har vi fått klart för. I dag är vi den största och ledande O`Learys-enheten i landet, säger Tommy Svensson.

Mer läsning

Annons