Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Olycka med fem fordon - en skadad 

(UPPDATERAD 13:24) Här rapporterar vi om olyckorna på länets vägar under tisdagen.

Annons

08:03:

Trafikolycka i höjd med byn Kråkvik söder om Grythyttan på länsväg 244. Polis, räddningstjänst och ambulans kom till platsen och vägen var avstängd under räddningsarbetet. En person fördes efter olyckan med ambulans till Lindesbergs lasarett med okända skador.

- En annan av de inblandade hade ont i nacken, men skulle själv ta sig till en vårdcentral, säger Sissil Aro, vakthavande befäl på Örebropolisen.

Trafiken kunde släppas på klockan 09.35, rapporterar Trafikverket.

08.10-tiden:

Ytterligare en olycka med två personbilar inträffade på tisdagsmorgonen på samma väg, i höjd med Sunnanlid i Nora. En person klagade över huvudsmärtor efter olyckan. Bärgare beställdes till platsen - vid 09.20-tiden meddelade Trafikverket att bärgningen var färdig och att det råder full framkomlighet på platsen. 

08.11:Nästa larm om en trafikolycka inkommer. Denna gång var det en singelolycka på länsväg 207, i höjd med Atleverket strax utanför Örebro. En bil hade kört ned i diket. Ingen person skadades i samband med olyckan, och det krävdes ingen räddningsinsats. Räddningstjänst och polis körde fram, men kunde vända relativt snabbt.

12:02:

SOS larmade om en trafikolycka på riksväg 50, 400 meter norr om rondellen i Askersund. Fem fordon var inblandade i olyckan - men polisen har ännu inga uppgifter om orsaken till den. En person känner av smärtor i nacken, övriga inblandade ska ha klarat sig utan skador.

- Under en stund var det totalstopp på platsen. Nu dirigerar polis på plats trafiken och släpper på växelvis, säger Sissil Aro till NA vid 13-tiden.

Klockan 13.20 meddelar Trafikverket att det åter är full framkomlighet förbi platsen.

Mer läsning

Annons