Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Örebro – en hållplats på hattresan

It- och regionminister Anna-Karin Hatt är en av de som kandiderar till posten som Centerpartiets nya ordförande. Nu beger hon sig ut på en ”Hattresa” för att möta medlemmar. I morgon stannar hon till i Örebro.
- Jag packar in mig, familjen och en stor, ren anteckningsbok i en husbil. Under augusti åker jag runt i Sverige och möter så många medlemmar som möjligt.

Annons

Anna-Karin Hatt är en av valberedningens tre huvudkandidater som ny partiledare för Centerpartiet. Nu vill hon ut i landet och presentera sig för medlemmar och diskutera partiets framtid.

- Jag packar in mig, familjen och en stor, ren anteckningsbok i en husbil. Under augusti åker jag runt i Sverige och möter så många medlemmar som möjligt, både för att presentera mig lite närmare och för att svara på alla de frågor som medlemmarna har till mig som partiledarkandidat.

Naturens hus i Örebro är platsen där Hatturnén under morgondagen kommer att stanna till.

– Poängen med den öppna process som vi centerpartister valt är att medlemmarna ska kunna göra ett informerat val av den som ska leda oss framöver. Då är det viktigt att träffas, lära känna varandra och prata framtida centerpolitik, säger Lars Johansson som är distriktsordförande för Centerpartiet i Örebro län.

Mer läsning

Annons