Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Örebroarna älskar värme

NA:s läsare har tyckt till om vad som har varit bäst under sommaren 2011 och värmeböljan i juni toppar listan.

Annons

Vi är mitt i sommaren. Augusti är på ingång. En del har redan haft sin semester och återgått till jobbet medan andra inte ens har påbörjat sin ledighet. Hur det än ligger till har de allra flesta en åsikt om vad som har varit det bästa med sommaren 2011. Värmeböljan i juni toppar NA:s lista.

Av över 900 tillfrågade svarar nästan hälften att det har varit det bästa hittills. Under sommaren har det varit mycket fokus på Open Art i Örebro och den stora gula kaninen har hamnat i blickfånget i flera medier och besökarnas fotoalbum. Det har varit delade meningar om Open Art som fått både ris och ros. Men i NA:s undersökning hamnar Open Art på en andra plats med 34 procent av rösterna och bronsplatsen om bästa sommaren får fotbolls-VM.

Tjejerna visade att Sverige är duktiga på planen. Marie Hammarström blev hjältinna när hon pressade in bollen i Frankrikes målbur och såg till att de blev tredje bästa lag i världen. Bottennapp i NA:s undersökningen blir det däremot för Putte i Parken och föreställningen Fröken Julie som har fått fem respektive två procent av läsarna.

Mer läsning

Annons