Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Örebroarna tycker till om Open art

Vi har varit ute på stan och frågat vad folk tycker om Open art.

Annons
Alexandra Gelfgren, Örebro.

Alexandra Gelfgren, Örebro:- Jag bryr mig inte om att konstverken finns men de är bra för utomstående. De kommer att komma ihåg Örebro. Vissa konstnärliga ting förstår jag mig inte på men jag tycker bäst om de vita gubbarna. De ser så verkliga ut.

Guled Mahamed, Vivalla:- Jag har bara varit i Sverige i två år och har aldrig sett något liknande. Jag tycker konstverken är vackra och det är bra att de finns. Första gången jag såg de vitmålade människorna hoppade jag till och jag är inte den enda som har gjort det.

Roland Thapper, Odensbacken:- Det finns en och annan grej som jag tycker om. Vissa grejer är som nedskräpning. Om det inte hade varit ett konstnärsverk hade det varit straffbart. Jag får ingen wow-känsla, men jag gillar flygplanet bäst. Jag föredrar vatten och fontäner.

Lotta Karlsson, centrala Örebro:- Jag tycker det är roligt att det händer något. Folk kommer ut mer och det här lockar turister. De vita gubbarna är mina favoriter. Det borde vara mer sånt här i stan.

AnnaMaj Björk, Askersund:- Det är slöseri med pengar, men ändå trevligt. Man borde lägga pengarna på annat som skolan, omsorg och vård. Jag har inte sett konstverken med egna ögon bara i tidningen och på nätet. Visst är det bra att man tar ut konsten på allmän plats men det är för mycket pengar.

Guled Mahamed, Vivalla.
Roland Thapper, Odensbacken.
Lotta Karlsson, Centrala Örebro.
AnnaMaj Björk, Askersund.

Mer läsning

Annons