Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Örebrokvinna försvunnen

(UPPDATERAD 23:37) En kvinna från norra Örebro kommun är sedan torsdagsmorgonen försvunnen. Försvinnandet anmäldes till polisen klockan 18.25.

Annons

Kvinnan är 49 år gammal och enligt uppgift till polisen deprimerad. Hon sågs senast vid sin bostad strax norr om Örebro i morse. Enligt polisens signalement är kvinnan cirka 170 cm lång, har kraftig kroppsbyggnad och nacklångt cendréfärgat hår. Vid försvinnandet var hon klädd i fodrad vit flanellskjorta, grå träningsbyxor och lågskor. Hon har sannolikt färdats i en mörkgrå Huyndai Santa Fe med registreringsnummer KTB 561 och polisen vill gärna ha upplysningar om någon sett bilen.

Kvinnan skall inte ha någon mobiltelefon på sig så polisen har inte kunnat göra någon positionering utifrån det. Örebropolisen har larmat omkringliggande län om försvinnandet.

- I och med att vi inte har ett avgränsat sökområde kan vi inte dra i gång någon större insats, men vi spanar utefter vägar och i områden kvinnan har uttryckt förkärlek att befinna sig i, säger Anders Wallin, vakthavande befäl på Örebropolisen.

Upplysningar om kvinnan kan lämnas till polisen på telefon 114 14.

Mer läsning

Annons