Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Osäkert var motormarknaden ska hållas nästa gång

Det var som vanligt många som kom till Classic Motormarknad i Örebromässan. Det var 43:e gången, men var marknaden hålls nästa år är oklart.

Annons
Mycket att fynda. Classic motormarknad på Örebromässan är Sveriges största veteranmarknad. Det blir en 44:e marknad nästa år, men var den ska hållas är än så länge oklart.

Classic Motormarknad, som arrangeras av Classic Motor och Mowazet, är Sveriges största veteranmarknad inomhus. Här säljs delar till veteranbilar, mopeder och motorcyklar samt modellbilar och litteratur.

– Jag har ingenting klart för nästa år. Men jag ser så mycket att vi kommer att fortleva med Classic Motormarknad, men var vet jag inte för tillfället, säger Kaj Wallin, som är arrangör.

När kommunen släpper mässan är det osäkert om han får fortsätta där. Han letar efter en lokal, och har fått erbjudanden från grannkommuner. Han har också varit i kontakt med Örebro kommun, även om Conventum inte räcker till.

Ont om p-platser– Conventum är för litet och framför allt räcker inte parkeringsplatserna till. Vi pratat med kommunens näringslivskontor och de är mycket på bettet och försöker att hitta en lokal lösning. De har också insett att Classic motormarknad är en tradition i Örebro, som de vill ha kvar, säger Kaj Wallin.

Mer läsning

Annons