Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Polisen söker vittnentill branden i Vivalla

Polisen söker tips och iakttagelser efter storbranden vid Frasses Däck i Vivalla i Örebro, natten till onsdagen.

Annons
Den svarta och tjocka röken vällde upp från den brandhärjade byggnaden i Vivalla.

- Brandplatsen ligger nära Eurostop och där är folk i rörelse alla tider på dygnet. Därför tror vi det kan finnas iakttagelser. Det är viktigt att den som sett något som kan ha samband hör av sig till polisen. Det gäller i första hand tidpunkten före och efter kl 02.00, säger polisens informationschef Torbjörn Carlson.

Han säger att också andra tidpunkter är av intresse.

-Allt som kan ha samband är intressant för oss. Det kan exempelvis handla om bilar som åkt i den riktningen eller personer som gjort något som kan väcka misstankar. Den som har uppgifter ska höra av sig istället för att tro att det är ointressant. Det är bättre att låta oss avgöra värdet. Vi utreder det som hänt som grov mordbrand. Det handlar om mångmiljonvärden.

Strax efter klockan 20 på

Uppgifter till polisen kan lämnas på polisens nationella telefonnummer 114 14.onsdagskvällen började det pyra igen på brandplatsen, och brandkåren fick skicka ut en tankbil.

- Det kan bli en del eftersläckning på en sån här brandplats där vi inte ska inte röja runt för mycket, eftersom polisen ska göra en teknisk undersökning, säger Nerikes brandkårs inre befäl Tommy Larsson.

Mer läsning

Annons