Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Pool medias vd: "Vi är helt överens med Hem och skola"

Hem och skola är glada över att det kritiserade samarbetet med Pool media "äntligen avbrutits".
- Det har varit ett bra avtal för båda parter, säger Pool medias vd Morgan Falk.

Annons
Hem och skolas avtal med Pool media har upphört.

Hem och skola säger att de har brutit samarbetet med er. Hur reagerar du på det.- Det är inga konstigheter alls. Vi är helt överens om detta, säger Morgan Falk.

Så detta kommer inte som en överraskning för din del?-  Nej, det finns en överenskommelse om detta. Det är ett avslut i bästa samförstånd.

Många har ansett att det här avtalet har varit ofördelaktigt för Hem och Skolas del. Är det orsaken till att samarbetet bryts i förtid?- Det har varit ett bra avtal för båda parter.

Fast det tycker ju inte Hem och skola.- Fyra styrelseordförande i rad har uppenbarligen tyckt att det har varit ett bra avtal, och så finns det en femte som har en annan åsikt.

Är det den femtes åsikt som har lett till att samarbetet avslutas nu?-  Så som det har blivit så tycker vi att det är bra att samarbetet upphör.

När upphörde samarbetet?- Det har väl i princip inte varit något samarbete under året. Men jag vill säga att vi är helt överens. Vi har önskat dem lycka till och de har önskat oss lycka till. Det är inga hard feelings på något sätt.

En helt annan sak nu. Er hemsida ligger nere ”till följd av en omorganisation i företaget”, som det står. Kan du berätta något om den?- Det får ni skicka skriftliga frågor om så ska vi svara när den är klar. Vi kan inte svara något i dag, för vi vet inget om hur organisationen ska se ut i framtiden. Det kommer vi att redovisa på hemsidan när det är färdigt.

När blir det det?- Det har satts upp ett målsnöre någon gång i oktober, så jag hoppas att det ska vara klart till dess.

Vill du säga något om varför ni gör en större omorganisation?-  Nej.

Mer läsning

Annons