Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Se gangsterfilmen från Örebro - skicka in ditt bidrag till na.se!

Infraction.
Det är namnet på ett nytt gangsterdrama som utspelas i Örebro.
– Filmen handlar om kärlek, respekt och den sköra tråden mellan gott och ont, berättar 19-årige regissören Simon Flack.
Har du också gjort en film som utspelar sig i Örebro? Skicka in ditt bidrag till oss!

Annons
Scen från kortfilmen Infraction som är gjord av 19-årige örebroaren Simon Flack.

Simon Flack, som tar studenten i vår, har arbetat med filmen under de senaste åtta månaderna. Filmen är hans avslutande projektarbete från medieprogrammet på Virginska skolan.

– Allt är gjort på egen hand. Jag har regisserat och redigerat. Manuset skrev jag med en kompis och musiken har en kompis komponerat. Och det är mina vänner som är skådespelare, berättar Simon.

Kortfilmen, som är 30 minuter lång, har en klassisk story. Den handlar om John som dras in i ett kriminellt gäng på grund av lockelsen till pengar. Under tiden träffar han en tjej som försöker övertyga John om att det är fel väg att gå.

Trots din ringa ålder ser filmen väldigt proffsig ut. Vad har du för erfarenhet? – Jag har hållit på med film sedan jag var liten och gjort egna kortfilmer. Men sen för några år sedan började jag satsa mer seriöst på det. Och nu är mitt mål att jobba som regissör i framtiden. Så nu kikar jag på lite olika utbildningar, säger Simon som även har spelat in bland annat informationsfilmer för kommunen och gjort musikvideos.

Se filmen här!

Mejla ditt bidrag till [email protected]

Har du också gjort en egen film som utspelar sig i Örebroområdet? Skicka in ditt bidrag till na.se så får läsarna rösta fram den bästa filmen!

Mer läsning

Annons