Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sista chansen röstapå Årets örebroare

NA har under flera år utsett en person som har satt Örebro på kartan, gjort något som sticker ut och som påverkat oss som bor i länet och kanske även på andra håll.

Annons

I år har vi låtit dig som läsare nominera din favorit och vi har fått in massor av namn. Bland dessa har vi vaskat fram tre kandidater som du kan rösta på. Sista dag är i dag, onsdag. Vinnaren avslöjas på Örebrogalan som i år hålls på Conventum i Örebro den 18 november.

De nominerade är:

Biljetter till galan kan köpas på Örebrokompaniet eller sponsorpaket genom kontakt med Hedén Jungander.

– Drygt 500 biljetter har sålts, ytterligare ett par hundra gå in. Sponsorpaket har köpts av företag, dessa publiceras på orebrogalan.se. Biljetter har köpts av privatpersoner, prisvärdar, föreningar och företag, meddelar Alf Lindblad, evenemangssamordnare på Örebro kommun.

Flera priser delas ut vid Örebrogalan 18 november. Här är de nominerade:

Årets näringslivspris:

Årets exportföretag:

Årets idrottsledare:

Årets ungdomspris:

Årets innovation:

Årets miljöpris:

Årets överraskning:

Årets promotion:

– Vi delar även ut Årets bragd, prisvärd Örebro Brottsförebyggande råd och Årets kulturpris till Hjalmar Bergmans minne, prisvärd Örebro kommun, kulturnämnden. Dessa har inga nominerade utan vinnaren presenteras direkt på galan, säger Therése Hedén från Hedén Jungander AB, producent för Örebrogalan.

Mer läsning

Annons