Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stökig lördagsnatt i Örebro

Flera fall av misshandel, stök och fylla rapporterades in till polisen under lördagsnatten.

Annons

Flera polispatruller fick under natten bege sig till festplatsen vid Brevens bruk på midsommardagens kväll. Patrullerna fick sedan stanna där resten av natten.

Det var vid 22-tiden på kvällen som ordningsvakter larmade polisen om att det var oroligt vid Brevens bruks midsommardagsfirande.

Många på platsen var ordentligt berusade men ändå ska stämningen ha varit god, enligt polisen.

Totalt fick polispatrullerna ta upp fyra anmälningar om misshandel och en anmälan om sexuellt ofredande. Tre personer fick avlägsnas från festplatsen. Inga allvarligare brott skall dock ha kommit till polisens kännedom.

Ordningsvakt skalladKlockan 01.28 anmäler en ordningsvakt på Molly bar på Kungsgatan att han blivit skallad av en person som sedan stuckit från platsen. Väl på plats får polispatrullen ta upp ytterligare en anmälan om misshandel, eftersom en person har blivit slagen i ansiktet. Personen förs till USÖ för kontroll.

Kvinna slagen av pojkvänKlockan 03.10 får polisen larm om att en kvinna i Örebro har blivit slagen av sin 29-årige pojkvän. En åklagare fattade beslut om att 29-åringen ska hämtas in till polisstationen för förhör. Mannen hörs under söndagsmorgonen och därefter fattar åklagare beslut om att släppa honom på fri fot. Utredningen fortsätter dock.

Stökigt i övriga regionen

Strax efter klockan fyra på söndagsmorgonen larmas polisen om ett inbrott i en festlokal i Karlskoga. Dörren har brutits upp,men det är oklart om något är stulet. Enligt polisen har vissa spår säkrats på platsen.

I Jädersbruk utanför Arboga utbröt ett större slagsmål vid herrgården sent på natten, rapporterar VLT. En man blev sparkad och slagen i ansiktet och huvudet och fick föras i ambulans till akuten i Västerås. fick skador i huvudet och ansiktet efter slag och sparkar vid en misshandel i Jädersbruk. Enligt vittnen användes ett eller flera brännsbollsträn under slagsmålet. Polisen skickade flera patruller till Jädersbruk men när de kom till platsen hade bråket lugnat ner sig. Det finns i nuläget ingen gripen men det har gjorts en anmälan om grov misshandel.

Mer läsning

Annons