Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Strömpis vd vill inte tala om händelsen

Strömpis egen utredning pågår och nattklubben bistår även myndigheternas utredningar. Bolagets vd var fåordig till NA på måndagen.

Annons

På måndagen ska Strömpis inspekteras av kommunens tjänstemän efter en anmälan gjorts hos stadsbyggnadskontoret. Enligt anmälan ställs frågan om trappan som rasat kan äventyra säkerheten på nattklubben.

-Vi kommer att hålla på med vår egen interna utredning och bistå andras utredningar under ett par dagar. Vi har inte så mycket mer information att ge innan vi är klara med det arbetet, säger Daniel Welin.

Kan vi få ställa frågor när inspektionen i dag är klar?-Vi vill självklart nå ut med information till er också men det sitter liksom folk med kameror utanför Strömpis och det är lite konstigt. Så fort vi har minsta lilla information så lovar vi att meddela det, säger Welin.

Hur ser du på att tältet på innergården saknar bygglov?-Vi återkommer i skrift om det också. Jag kom hem sent i natt och håller på att sätta mig i in det. Vi tar allt steg för steg och kommer att skicka ut så fort vi vet allting, säger Daniel Welin.

Mer läsning

Annons