Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Systrarna Almstedt: Det ligger ingen fejd bakom detta

– Någon fejd har vi inte haft, och vi är inte osams. Det betonar Susanne och Agneta Almstedt som nu lämnar Almstedts blommor för att starta ett nytt företag.

Annons

Agneta och Susanne Almstedt är systrar och har tidigare arbetat i familjeföretaget Almstedts blommor. De har inte varit ägare. När företaget gick i konkurs och togs över av David Kurt var de först med och arbetade där men fick efter några månader sluta.

Varför blev ni uppsagda?

– David ville ha det på sitt eget sätt, säger Susanne.

Agneta fortsätter:

– Så är det ju, det får man respektera. Vi har inget agg mot honom.

Båda förklarar att de förstår den nye ägaren. De har båda jobbat länge i företaget och om han sedan ville utveckla det på sitt eget sätt var det svårt för dom att vara kvar.

– Men jag tror Odd Fellow såg det här som en fejd, säger Agneta. Och de tyckte nog synd om oss. Det är klart vi blev lite ledsna när vi fick sluta. Vi har ju trots allt jobbat där hela livet och det är där vi har vårt hjärta men nu har vi accepterat att det blev som det blev.

Systrarna hävdar också, tvärtemot David Kurt, att det var efter de blivit uppsagda som de fick frågan om att vara med och driva Centrumblommor. Nu öppnar snart den butiken och det ser de fram emot.

– Nu vill vi bara öppna dörren och ta emot alla kunder. Det är det vi längtar efter.

Mer läsning

Annons