Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Torget spärras av för fest

Arbetet inför Örebrofesten pågår för fullt på Järntorget. Johan Sundin och Charlie Thorslund har arbetat sedan igår med att iordningställa allt till i eftermiddag.

Annons
Johan och Charlie arbetar med att iordningställa tältet på Järntorget.

Just nu pågår förberedelserna inför Örebrofesten som går av stapeln i morgon onsdag. Johan Sundin och Charlie Thorslund började redan igår med att montera svarta ramar till tältet som Frimis ska använda.

- Vi ligger bra till tidsmässigt och vi beräknar vara klara idag vid 14-tiden, säger Johan Sundin som har varit med tidigare till viss del.

Killarna kämpar på i värmen på Järntorget. På deras "att göra lista" står det att de ska ställa in kylar, fixa med köksutrustningen, belysning, bygga en bar och ställa fram plastblommor. Johan tycker att det är bra upplägg på arrangemanget och Järntorget är den perfekta platsen.

- Det är ett bra ställe med fina ytor.

Han ska själv gå dit i morgon.

- Det är trevligt att träffa folk och det är kul att det händer något i stan. Det blir bättre stämning och det borde vara mer sånt här, säger Johan.

I morgon när alla tält är i ordningställda kommer krögarna att ta plats och ordna med resten inför kvällens festligheter.

Mer läsning

Annons