Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Trångt, slitet och dålig luft"

Trånga, slitna omklädningsrum, för få duschar och dålig luftkonditionering.
Gustavsviksanläggningen får en svidande kritik på nätet när man nu satsar 2,5 miljoner kronor på en ny vattenrutschbana.

Annons

– Vi tar åt oss en del av kritiken, men vi har nyligen haft en norsk expert som gått igenom hela inomhusbadet. Han gav oss beröm för underhållet, säger Per Å Knutsson.

Nya golv och puls på duscharna

– Vi har bland annat nya golv i omklädningsrummen och så kallade puls som slår av duscharna för att spara energi. Men det blir trångt överallt, inte minst under skolloven, då vi har många besökare.

– Dessutom planerar vi att bygga in en klimatzon runt träningsanläggningen i motionsbadet. Vi vet att en del besökare tycker det är för varmt, fortsätter han.

Ni gör nya investeringar trots att hela anläggningen är till salu?– Ja, det är naturligt för oss att arbeta vidare som om vårt bolag kommer att fortsätta sin verksamhet. Det är skälet till att vi nu investerat tio miljoner kronor i campingplatsen med bland annat en hypermodern servicebyggnad och att vi bygger en av Nordens längsta vattenrutschbanor.

– För att behålla och öka de riktigt stora besöksvolymerna är det avgörande att ligga absolut i framkant när det gäller produktutveckling av upplevelsebad och camping, fortsätter Per Å Knutsson.

Mer läsning

Annons