Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tv-profilen: "Vad håller ni på med i Örebro?"

Nu svarar TV4-profilen Olof Lundh på sitt försök att hjälpa tv- och twitterlöse örebroaren Robin. – Vad håller ni på med i Örebro. Först backar ni in i elskåp och så har ni inte twitter. Är det 1979? Säger Lundh och skrattar.

Annons
Olof Lundh på TV4.

NA berättade här om hur örebroaren Robin Allarud höll på att missa Sverige-Nigeria i damernas VM-premiär på måndagskvällen. På grund av strömavbrott efter att någon backat sönder ett elskåp utanför lägenhetshuset.

TV4-profilen Olof Lundh fiskade upp NA:s nyhet och från studion försökte han via twitter att serva Robin med resultatuppdateringar. Något som twitterlöse Robin missade och först fick reda på när NA på måndagen ringde upp igen.

Nu svarar Olof Lundh på det godhjärtade försöket att sprida fotbollen till den okände vännen i Örebro.

– Det är klart att man vill hjälpa en människa i nöd. Det gick väl sådär men jag gjorde mitt bästa. Fick hugg för att jag hånade honom men jag såg det inte så.

Har du hört att någon missat en match för ett krockat elskåp?

– Nej, det är först gången jag hör om något liknande. Det är ju illa att Sverige inte har bättre beredskap.

Och så hade Robin inte twitter heller?

– Först elskåpet och sedan det här. Vad håller ni på med i Örebro? Står tiden stilla där? (Skratt). 

Har du själv missat en match på grund av någon galen grej?

– När jag ville åka och se Landskrona Bois-Halmia 1979 och vi var på väg men pappa ändrade sig och sa att eftersom Bois aldrig gjorde mål när vi var där. Kan fortfarande bli fysiskt illamående när jag tänker tillbaka på hur Bo Hansson berättade att Sonny Johansson hade liten julafton och gjorde fyra mål när Bois vann med 9-1. Annars tar jag mig till matcherna.

Läs Olof Lundhs twitter här!

Mer läsning

Annons