Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Uppgifter: Gray skadad i polisbilen

Den 25-årige Baltimorebon Freddie Gray kan ha fått sin dödliga ryggmärgsskada i samband med att han slog i ett fast föremål i polisbilens baksäte, uppger källor med insyn i utredningen till ABC News.Här är nattens nyheter i korthet.

Annons

LOKALT Ung kvinna omkom i singelolycka

En 18-årig kvinna har avlidit efter en svår singelolycka i Viby sent på torsdagskvällen.

– Den 19-åriga föraren till bilen misstänks för rattfylleri och vållande till annans död, säger Richard Hiller, vakthavande befäl vid Örebropolisen.

SVERIGE

Stökigt och rökigt valborgsfirande

Trots råkall kyla blev valborgsfirandet stökigt på sina håll runt om i landet. Polisen hade fullt upp med berusade personer och räddningstjänsten med att släcka bränder.

Man knivdödad i Södertälje

En man avled natten till fredagen efter ett knivdåd i en lägenhet i Södertälje.

Polisen larmades vid midnatt och den knivskurne mannen var svårt skadad när polisen kom fram. Mannen fördes till sjukhus där han senare avled till följd av sina skador, skriver polisen i Stockholms län på sin hemsida.

VÄRLDEN

Uppgifter: Gray skadad i polisbilen

Den 25-årige Baltimorebon Freddie Gray kan ha fått sin dödliga ryggmärgsskada i samband med att han slog i ett fast föremål i polisbilens baksäte, uppger källor med insyn i utredningen till ABC News. Enligt en preliminär medicinsk rapport ska Gray ha brutit nacken. (TT)

Se inslaget från ABC News i spelaren i toppen av artikeln.

Mer läsning

Annons