Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Utkörda campinggäster

Sedan 1975 har Inga-Maj Eriksson från Linköping varit på Löttorps camping med sin familj. Varenda sommar utom en, berättar hon. Nu är hon inte längre välkommen.

Annons

Inga-Maj och hennes man har denna sommar ställt sin husvagn på en granntomt till campingen. Tomten ägs av Kjell Samuelsson, en av de tre bröder som gjorde campingen känd.

– Kjell har varit vänlig och låter oss bo här, eftersom vi inte får vara på campingen för Sven Bergholm och Siewert Öholm. Det är skönt här, vi vill gärna fortsätta vara i den här delen av Öland. Men jag tänker inte gå in på Löttorops camping, säger Inga-Maj Eriksson.

– De har anklagat oss för att tjäna egna pengar på campingen, men så är det inte. Siewert Öholm far med förtal och osanning i brev jag fått, och han lyssnar på skvaller.

Inga-Maj Erikson har haft en loppmarknad på campingen i flera år. Enligt egna uppgifter har hela intäkten gått till Löttorps camping och till saker på lekplatserna. Hon har också suttit med i ett så kallat campingråd, ett råd som Siewert Öholm inte vill ha med i den campingverksamhet han driver.

– Jag har bett de personer som jag anser har snyltat på campingen att anmäla sig, bo och betala som alla andra campinggäster. Men Inga-Maj har jag bett ta en time out, hon har haft en så dominerande roll, säger Siewert Öholm.

På anklagelsen om förtal svarar Siewert Öholm att han inte har skickat sådana brev och att Inga-Maj Eriksson i så fall gör sig skyldig till falsk tillvitelse.

Mer läsning

Annons