Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vägrånare kom över 125 kilo guld

Polisen i USA jagar tre rånare som ska ha kommit över runt 125 kilo guldtackor, värda runt 33 miljoner kronor. Konstnären Lars Vilks kommer att delta i en debatti Göteborg på torsdag, rapporterar Göteborgs-Posten.Här är nattens nyheter i korthet.

Annons

SVERIGE

Vilks deltar i debatt i Göteborg

Piratpartiets ungdomsförbund ordnar en debatt med konstnären Lars Vilks i Göteborg på torsdag, rapporterar Göteborgs-Posten.

Johan Ljung vid polisregion Väst säger till gt.se att man under tisdagen kommer att ha en säkerhetsgenomgång om arrangemanget.

Nålbehandlad patient glömdes

En 42-årig man som fått akupunktur på en smärtklinik på Östermalm i Stockholm glömdes på britsen efter stängning, naken och med nålarna kvar i sin kropp, skriver Dagens Nyheter.

VÄRLDEN

Vägrånare kom över 125 kilo guld

Polisen i USA jagar tre rånare som ska ha kommit över runt 125 kilo guldtackor, värda runt 33 miljoner kronor. Guldet fanns i en värdetransport som var på väg genom delstaten North Carolina när den fick motorproblem.

USA och Israel i konflikt om Iran

USA:s och Israels ledare har drabbat samman om förhandlingarna om Irans kärnteknikprogram, kvällen innan Israels premiärminister Benjamin Netanyahu håller ett omstritt tal i USA-kongressen.

Mer läsning

Annons