Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vänsterpartiets ledare Jonas Sjöstedt på turné – kommer till Örebro

Jonas Sjöstedt ska göra en turné i landet.
Ett av stoppen blir Örebro.
Den 11 december dyker han upp i stan.

Annons

Vänsterpartiets ledare Jonas Sjöstedt (V) under årets politikervecka i Almedalen.

Vänsterpartiet skriver på sin hemsida att Jonas Sjöstedt besöker Örebro med anledning av att valåret är i gång. Sjöstedt ska besöka både skolor och arbetsplatser i flera städer.

Under turnén medverkar Sjöstedt också i podcasten "Svenska köksbord". I podden pratar han med människor som vanligen inte brukar komma till tals i de stora medierna i Sverige. Jonas Sjöstedt säger i en kommentar:

Vad händer med en när åren går och man aldrig får fast jobb eller fast bostad? Hur blir vardagen i en familj där barnet behöver personlig assistans men assistanstimmarna plötsligt dras in? På möten och resor träffar jag alltid personer som vill berätta om sitt liv och sin situation. Därför ska det bli så fint att spela in den här podden. Att få slå sig ned vid köksbordet hemma hos människor runtom i landet och verkligen få tid att lyssna och samtala om läget i Sverige.

Förutom Örebro besöker Jonas Sjöstedt bland annat Växjö, Malmö och Göteborg. Det första stoppet på turnén sker i Lund i dag, den 12 oktober. Mer information om Örebrobesöket kommer senare.

Läs också:

Elever mötte Sjöstedt med frågor

Tingsrätten fylldes när Jonas Sjöstedt kom

Mer läsning

Annons