Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Welin: "Interna utredningar pågår"

"Polisens och våra interna utredningar pågår och så snart vi får klarhet i vad som orsakat olyckorna kommer vi omgående att informera om de åtgärder som vidtas."

Annons
Daniel Welin kontaktade NA med anledning av helgens olyckor på Strömpis.

Det skriver Strömpis vd och ägare Daniel Welin i ett mejl till NA om helgens olyckor på Strömpis.

Uppgifter säger att Welin ringt och velat bokat ett möte under lördagen med några av de skadade gästerna. På måndagen mejlade han till NA. Men det enda han skriver i mejlet är att utredningar pågår, några andra frågor vill han inte svara på - utan bifogar istället det tidigare pressmeddelandet:

"Villa Strömpis valde att stänga för kvällen när olyckan med trappan inträffade. Det är en fruktansvärd olycka där gäster som stod på trappan men även under trappan blivit skadade. Det viktigaste just nu är att de drabbade är väl omhändertagna och att polisens tekniker får utreda orsaken till att trappan gett vika.

Villa Strömpis direkta åtgärder var dels att stänga för kvällen och utrymma krogen. Dels kommer Villa Strömpis nu bistå teknikerna i deras arbete.

Nästa steg kommer vara att träffa hyresvärden tillsammans med försäkringsbolaget och utifrån polisens utredning titta på hur man fortsatt ska hantera den tragiska olyckan."

NA har utan framgång under hela måndagsförmiddagen sökt Daniel Welin för en kommentar, både via telefon och genom att besöka Villa Strömpis.

Mer läsning

Annons