Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Werme om Kent Persson: Makten är målet

En person som politiskt ligger nära socialdemokraterna. Så beskrivs Moderaternas nye partisekreterare Kent Persson i ett debattinlägg på Newsmill.
Avsändare: Folkpartisten Staffan Werme.

Annons

Werme beskriver Kent Persson som ”En god företrädare för De nya moderaterna”, men det är inte givet att kent Persson själv ser inlägget som en hylling.

Werme skriver bland annat att Kent Persson ”i många frågor lagt sitt parti nära traditionell socialdemokratisk politik.”

Makt som målHan hävdar också att Reinfeldts rekrytering av Kent Persson är ytterligare på ett bevis på att Moderaterna inte ser makten som ett verktyg, utan som själva målet. Han skriver:

”I och med Kent Perssons inträde som partisekreterare blir politikens inriktning och mål ännu tydligare. De nya moderaterna är det pragmatiska partiet, partiet som söker allmänintressets vilja, partiet som i huvudsak menar att makten är målet.”

Sundin hyllar annan KentDet socialdemokratiska kommunalrådet Björn Sundin försöker skämtsamt ta ner Kent Persson på jorden med det här inlägget på Twitter:

"Gratulationer och respekt @kentpersson men för mig är fyra nya låtar från @KentTheBand dagens viktigaste Kent-händelse."

Läs hela Staffan Wermes debattinlägg här.

Mer läsning

Annons