Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Örebrobönder satsar på kärlek

Länet kan stoltsera med två hustrusökande bönder, som i vår aspirerar om att få vara med i TV4:s program ”Bonde söker fru” i sommar.

Annons

Det är spannmålsbonden Jonas Augustsson, som bor i en 1700-tals gård och Daniel Carlsson, grisbonden med cowboylivsstil, som provar lyckan i kärleksserien.

- Vi vet ju inte om vi har fått några svar ännu, berättar Jonas Augustsson. Snart ska de komma hit och spela in en liten reklamfilm, där man får berätta om sig själv. Men det är svårt att beskriva vad man letar efter.

Hur kom det sig att du är med i programmet?

- Jag och några kompisar har följt serien i alla år. Nu var det väl nästan bara jag som inte har någon fru och de andra anmälde mig. När man har tittat har det ju varit roligt, men när man blir tillfrågad om att vara med är det en annan sak, det var inte helt självklart.

Varför inte?

- Ja, men om man ska träffa någon kanske man vill göra det lite lugnare, men det känns inte nervöst än, mest bara roligt.

Bonden Daniel Carlsson är bara 24 år, men redo att prova tv som ett sätt att finna kärleken.

-Jag vet inte riktigt varför jag kom med, men jag är en ganska rolig prick som gillar att bjuda på mig själv. När de ringde och sa att jag kom med blev jag först lite ställd, jag hade inte räknat med att bli uttagen. Det var väldigt roligt.

Vad är det du söker?

- Någon likasinnad, någon som älskar att bo på landet, gillar djur och natur och gärna delar mitt intresse för westernliv.

Hur ska du få tjejerna på fall?

Haha, jag vet inte riktigt, men det är alltid bra att helt enkelt bara sig själv.

Mer läsning

Annons