Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Pappan nekar till misshandel

Den 22-åriga pappa som misstänks ha misshandlat sina tvillingdöttrar grovt nekar till båda fallen. Det står klart sedan Örebropolisens förhör om det andra misshandelsfallet avslutats.

Annons

– Jag kan bekräfta att mannen nekar till det han nu förhörts om, säger Örebropolisens informatör Mats Nylén.

Tidigare har åklagare Pia Åsberg bekräftat att 22-åringen nekar till grov misshandel av den dotter som är död. Det nya förhöret gällde tvillingen som är i livet.

NA har åter sökt mannens advokat, Bo Flodström, som via sin sekreterare fortsätter meddela att han inte lämnar några kommentarer.

Förlängd tid

22-åringen greps först misstänkt för grov misshandel av den två månader gamla flicka som låg död i familjehemmet, där barnen och föräldrarna placerats. Läkare hade larmats till hemmet i norra länet. Gripandet gjordes efter att obduktionen visade skador på flickans hals och revben. Beslut togs om undersökning också av den andra flickan.

Grov misshandel

När den visade frakturer på olika delar av skelettet blev mannen misstänkt för grov misshandel även i det fallet. Han är häktad och åtalet planeras till slutet av september. Men åklagaren har sagt att förlängd tid sannolikt behövs.

Mer läsning

Annons