Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

September 2009: Fiskare i morgondimma

En ung fotograf tillika ornitolog har skickat in september månads bästa bild till Läsarnas fotoalbum. Viktor Eklund heter han som tog den vinnande bilden med en Olympus digital kompaktkamera.

Annons
September månads bildvinnare. Fiskare i morgondimman 10 september. Bilden tagen vid Skomakarholmen.

- Jag stod på en brygga och tog bilden på de tre i båten, berättar han för NA.

Morgondimman låg tät över Skomakarholmen vid Katrinelund när Viktor knäppte bilden vilket också märks på slutresultatet. Han avslöjar att han ofta har med sig kameran.

- Det blir mest bilder på djur och natur eftersom jag ofta är ute och skådar fågel. Kvismaren och trandansen har jag hunnit se flera gånger.

Andra pris går till Tomas Andersson, Örebro som tagit bild på sin ridande syster. Han har lyckats få med en fin stämning i sin höstbild. 

Tredjepriset får Staffan Järlström, Storå. Romantik – I love you kallar han den vilket inte är särskilt svårt att utläsa av motivet. 

Läsarnas fotoalbum är numer till för alla, inte bara NA-prenumeranter, som har tillgång till internet. Att tävla om månadens bild är inte det viktigaste med Läsarnas fotoalbum. Det är helt enkelt ett jättelikt gemensamt fotoalbum där det nu finns flera tusen bilder. Bilderna är uppdelade i olika avdelningar, exempelvis natur, barn, vilda djur, blommor, arkitektur, Örebrovyer och ungdomsidrott. Alla bilder som skickas in deltar automatiskt i tävlingen Månadens bild.

Bilden Höstryttare får andrapriset. Min syster som rider på hästen Totte en fin septemberkväll.
Tredje pris i september månads pristävling går till bilden

Mer läsning

Annons