Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stora flygdelar tros ha hittats

Två stora delar, som tros vara från Air Asias saknade QZ8501, har hittats i Javasjön.Här är nattens nyheter i korthet.

Annons

Sverige

Två skadade i singelolycka i Malmö

Två personer skadades allvarligt när en personbil körde in i en trafikdelare vid en avfart på Inre Ringvägen i Malmö. Orsaken till olyckan är okänd.(TT)

Världen Stora flygdelar tros ha hittats

Två stora delar, som tros vara från Air Asias saknade QZ8501, har hittats i Javasjön. De har siktats på 30 meters djup och nu försöker personal som arbetar med sökandet att få bilder av dem.(TT)

10 000 vill bli skjutna på jobbet 

Jobbannonsen från en brittisk firma blev en fullträff. Kring 10 000 personer har sökt ett arbete som levande måltavla för tester av paintballskott. De som visat intresse för att bli skjutna i jobbet, för en årslön på drygt 470 000 kronor, är inte bara britter utan även arbetssugna från USA, Kanada och Indien.

Ekonomi

Apple stämt för att vilseleda kunder 

Apple anklagas för att lova mer lagringsutrymme i mobiler och läsplattor än vad som i realiteten blir tillgängligt för användare.

Två män i Florida hävdar i en stämningsansökan att det även bör tas i beaktande hur mycket utrymme nya versioner av operativsystemet "äter upp". De anklagar elektronikjätten för att ge vilseledande information i reklam och att utrymmesbrist kan tvinga användare att betala för molntjänster

Mer läsning

Annons